Samenwerking met ACSI

ACSI kan voor uw bedrijf de ideale partner zijn. Hierbij kunt u denken aan de merkversterkende kracht van deelname aan ons loyaltyprogramma (ACSI Club ID), een joint promotion, het plaatsen van banners of het adverteren in één of meerdere nieuwsbrieven of in onze campinggidsen. Om eens van gedachten te wisselen omtrent de vele mogelijkheden kunt u het contactformulier invullen.

Wie zijn wij?

ACSI is niet voor niets dé campingspecialist van Europa geworden. Wij stellen ons ten doel om kampeerders zo goed mogelijk te bedienen met informatie over campings, kamperen, kampeervakanties en reizen in het algemeen.

Velen kennen ACSI van de bekende groene campinggidsen. Daarnaast echter bieden wij diverse dvd’s aan en beheren meerdere Europeese websites, boordevol campinginformatie. De grootste en bekendste website is www.eurocampings.eu, dé Europese campingzoekmachine met 10 miljoen bezoekers per jaar.

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van kamperen en reizen onderhoudt ACSI een nauwe band met campings en campingeigenaren. Mede dankzij de ACSI campinggidsen en de kortingskaart voor het laagseizoen, CampingCard ACSI, kunnen campings het hele jaar door, en niet alleen in het hoogseizoen, rekenen op een hogere bezettingsgraad.

Richtlijnen samenwerking

Uw aanvraag dient de volgende gegevens te bevatten:

  • Naam en doelstelling van uw organisatie, product of dienst
  • Achtergrond over de activiteit en de organisatie
  • Een duidelijke omschrijving van het project / de actie (aangevuld om welk product en land het gaat)
  • Het verwachte bereik / mediawaarde
  • Uw verwachting van ACSI

Alle aanvragen kunt u richten aan:

ACSI Publishing BV
Marketing & Sales
Postbus 34
6670 AA Zetten
0488-452055
marketing@acsi.eu

Uw aanvraag zal binnen 1 week worden behandeld. Indien de aanvraag niet aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt deze niet in behandeling genomen*.

Bedankt voor uw interesse in ACSI!

*Een aanvraag voor samenwerking zal niet in behandeling worden genomen als het gaat om:

  • Samenwerking waarbij er eenzijdig korting moet worden verstrekt zonder enige wederdienst van aantoonbare mediawaarde en/of financiële vergoeding
  • Activiteiten met een politieke of religieuze doelstelling
  • Fundraisingacties, benefietacties e.d.